zuurstof in gasfase sensoren
Home ] Up ]

 

METTLER TOLEDO INGOLD Zuurstof in gasfase sensoren
       

 

Nieuw serie zuurstof in gasfase sensoren:

Inpro 6800i / Inpro 6850i / Inpro 6900i / Inpro 6950i

Mettler Toledo heft het programma van zuurstof in gasfasesensoren vernieuwd. De sensoren bieden een zeer kosteneffectief en eenvoudig alternatief voor vele bestaande paramagnetische zuurstofmeters of zirconium dioxide (ZrO2) zuurstofmeters die nu in het veld staan. Het essentiŽle voordeel is vaak dat dit type sensor geen gassampling systeem nodig heeft. De sensor kan veelal rechtstreeks in het proces geplaatst worden. Bovendien is de aankoopkost ook vele malen lager.

De sensoren werken op basis van een 3 elektrode aangepaste polarografische Clark cel met een afzonderlijke anode. Dankzij deze verbetering zijn er aanzienlijke verbeteringen gehaald op het vlak van drift en mogelijke interferenties.

Door het toevoegen van Sensor management worden de sensoren ook constant bewaakt op de goede werking en krijgt de gebruiker voorspellend een melding wanneer onderhoud gewenst is. De sensoren zijn uiteraard in een volledige ATEX lijn leverbaar.
   
   
Voor meer informatie over METTLER TOLEDO bel met Elscolab: 0342-426080 of klik hier.  
   
Indien u geen frames om deze pagina heeft bent u mogelijk op deze pagina gekomen via een zoekmachine. Om naar het begin te gaan van onze website klik hier