InPro 6880I
Home ] Up ] zuurstof in gasfase sensoren ]

 

INGOLD Inpro-6880I optische zuurstof sensoren.
         

Mettler Toledo introduceert met de Inpro-6880I sensoren een nieuw platform van optische zuurstofsensoren.

De nieuwe optische zuurstofsensoren van Mettler Toledo vertegenwoordigen een grote uitbreiding van het reeds bestaande zuurstof sensoren programma. De Inpro-6880I optische sensor werkt zonder elektrolyt en is dus veel eenvoudiger in onderhoud. De geďntegreerde ISM technologie garandeert bovendien het “plug & measure” en “total loop control” concept. De sensor kent een modulaire opbouw. Het O2 gevoelige element is zeer stabiel, garandeert een lange standtijd en is snel en eenvoudig te vervangen.

De Inpro-6880i is een top product en vind toepassingen in ondermeer Bio-farmaceutische processen. De sensor heeft een hygiënisch design en voldoet aan de hoogst eisen omtrent oppervlakte ruwheid, USP class VI, FDA en meer.  Volgens het vertrouwde 12mm PG13.5 concept integreert de sensor eenvoudig in bestaande installaties. De Inpro-6880i is zowel autoclaveerbaar als steriliseerbaar.

 
   
Indien u geen frames om deze pagina heeft bent u mogelijk op een subpagina terechtgekomen via een zoekmachine. Om naar het begin te gaan van de website klik hier