Knick Unical 9000
Home ] Up ] Automatisch pH-systeem ]

 

Knick pH, Unical 9000 voor automatische reiniging en calibratie

Reeds 17 jaar heeft Knick een transmitter met daaraan gekoppeld een reinigings kalibratie unit. Deze systemen zijn bedoeld voor die applicaties waar reiniging en kalibratie op afstand een must is. Nu komt Knick met een nieuw revolutionair meetsysteem op de markt, gebaseerd op de Protos en het Unical 9000 systeem.

Dit systeem onderscheidt zich wat betreft eenvoud en prijs ten opzichte van alle andere systemen. In combinatie met de Ceramat 150 ontstaat een systeem dat zijn weerga niet kent. Tot dusver waren alle afdichtingen op basis van O-ringen. Met Ceramat 150 wordt hiervan afgestapt. Alle afdichtingen zijn gebaseerd op keramische schijven. Deze spoelsonde is nagenoeg onderhoudsvrij en tegen praktisch alle chemische stoffen bestand. Dit armatuur is zeer goed inzetbaar onder hoge temperaturen en druk.

Elscolab werkt al tientallen jaren samen met Knick. Elscolab heeft in de Benelux een vestiging in Nederland en in België. In de Benelux kunt u dus altijd terecht voor uw Knick instrumenten.

Voor meer informatie over Knick bel met Elscolab: 0342-426080 of klik hier.
Voor het laatste nieuws van de Knick site klik hier

Wilt u door ons op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ontwikkelingen, meld u dan aan voor onze E-mail nieuwsbrief. Deze verschijnt 6 maal per jaar.    Inschrijven

 
Indien u geen frames om deze pagina heeft bent u mogelijk op een subpagina terechtgekomen via een zoekmachine. om naar het begin te gaan van de website klik hier