InPro 4260
Home ] Up ]

 

INGOLD Inpro-4260 pH polymeer sensoren.
            

Mettler Toledo introduceert met de Inpro-4260 pH sensoren een nieuw gepatenteerd polymeer genaamd XEROLYT EXTRA voor de chemische industrie.

De InPro-4260 XEROLYT EXTRA sensor combineert hoge nauwkeurigheid met extreem lange standtijd. De sensor is gebouwd voor de chemische Industrie en heeft een open diafragma. Alle problemen die zich rond traditionele diafragma sensoren kunnen voordoen behoren zo tot de verleden tijd. Het XEROLYT EXTRA polymeer is het resultaat van ontwikkeling door jarenlange research op polymeergebied voor pH sensoren van INGOLD.

 

Het XEROLYT EXTRA polymeer blijft zeer stabiel en wordt niet snel gecontamineerd door bijvoorbeeld niet waterige media en oplossingen of allerhande soorten carbonaat neerslag. Alle gebruikers van vorige series zoals DXK sensoren, InPro-4250 sensoren, CPS-91 sensoren en Polylite sensoren kunnen grote voordelen behalen met deze nieuwe INPRO-4260. Informeer naar de speciale condities met betrekking tot deze introductie.

 
   
Indien u geen frames om deze pagina heeft bent u mogelijk op een subpagina terechtgekomen via een zoekmachine. Om naar het begin te gaan van onze website klik hier