Hellma
Home ] Hellma Analytics ]

 

Hellma cuvetten worden geleverd door Elscolab Nederland
 

 

Hellma is wereldwijd de grootste leverancier van cuvetten. Elscolab levert deze cuvetten in Nederland. Hellma heeft diverse series cuvetten.

QS De QS Is een serie Hellma cuvetten van kwarts met een zeer hoogwaardig homogeen venster. Dit produkt is een synthetisch kwarts. Hellma gebruikt voor deze cuvet SUPRASIL van Heraeus Quarzglas GmbH, welke een transmissie waarde geeft van meer dan 80% Voor een spectrale range van 200 nm t/m 2500 nm voor een lege cuvet.

 
QH of UV Deze QH / UV serie Hellma cuvetten zijn van crystalline kwarts. Deze hebben een range voor 80% van 230 nm t/m 2500 nm.  

Identification Logos for NIR Cells

QX Deze QX serie Hellma cuvetten zijn vrij van OH absorptie. Hierdoor is deze Hellma cuvet geschikt voor nabij infra rood (NIR) range t/m 4000 nm. Hellma gebruikt Quartz SUPRASIL 300 van Heraeus Quarzglas GmbH. voor een transmissie van 80 % in de spectrale range van 200 nm en 3500 nm voor een lege cuvet.  

Identification Logos for Cells for the Visible Spectrum

OS De OS staat voor SCHOTT type U K 5 is speciaal optischs glas. Dit speciale glas zorgt ervoor dat de Hellma cuvet verbeterde resultaten geeft in de nabij ultaviolet range.  
OG De OG cuvetten zijn van B 270-Superwite optisch glas. Og glas cuvetten van Hellma zijn vaak van grotere afmetingen en worden vaak bij spectrale kleurmeters gebruikt voor zichtbaar licht.  
BF De BF serie van Hellma heeft een extra hoge chemische resistentie. Hellma gebruikt ook hier speciaal  SCHOTT glas voor deze cuvetten.  

 

Download hier de Hellma catalogus

 

 

 

Hellma is verkrijgbaar bij Elscolab Nederland B.V. Telefoonnummer: 0342-426080

Voor meer informatie over Hellma cuvetten in Nederland bel met Elscolab: 0342-426080 of klik hier.  
Indien u geen frames om deze pagina heeft bent u mogelijk op een subpagina terechtgekomen via een zoekmachine. om naar het begin te gaan van de website klik hier